banner268

Gazeteci Coşkun,Şanlıurfa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun zamandır akciğer kanseri dolayısıyla tedavi gören Sözcü Gazetesi Yazarı 75 yaşındaki Bekir Coşkun'un cenaze namazı 20 Ekim 2020 Salı günü Bilkent Camii'nde kılınmasının daha sonra memleketi Şanlıurfa'ya getirilerek,Tülmen Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Üç yıldır kanser tedavisi gören Sözcü yazarı Bekir Coşkun pazar gecesi Ankara Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Coşkun için dün Bilkent Doğramacızade Ali Sami Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Türk basının usta kaleminin naaşı bugün toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa’nın Tülmen köyüne getirildi. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, CHP İl Başkanı Hayrettin Cıdır, CHP Haliliye ilçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Bekir Coşkun’un eşi Andree Coşkun, oğlu Tolga Coşkun ve kızı Ebru Coşkun ile Bekir Coşkun’un kardeşleri, diğer yakınları, gazeteci arkadaşları ve siyasetçiler katıldı.Coşkun, Tülmen Mahallesi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. Törende taziyeleri kızı Ebru, oğlu Tolga ve eşi Andree Coşkun yanı sıra yakın akrabaları kabul etti.

www.urfagap.com ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBekir Coşkun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269