banner268

Eyyübiye Zabıta Müdürlüğünden Gece Denetimleri.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşliğinde, tatlı, şekerleme imalathaneler, ekmek fırınlarını denetimden geçiyor. Denetim sırasında kurallara uymayan iş yeri sahibine önce uyarı cezası, hata yeniden tekrarlanmışsa cezai işlem uygulanıyor.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerinde ağırlıklı olarak, hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği, gramaj, kılık kıyafet temizliği konusunda incelemeler yapıyor. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyerleri ve imalathanelerde uyarılarda bulundu.

Yapılan denetimlerin hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için titizlikle sürdürüldüğünü belirten Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını amaçladıklarını belirtti.

Zabıta ekipleri “Ramazanın vazgeçilmezlerinden Ramazan pidesi ve ekmeğin gramaj tespiti, çalışanların kılık kıyafeti ve mekânın temizliği gibi konularda titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Denetimler sırasında esnafımızı eksiklikleri ve hataları konusunda uyarıyoruz. Yaptığımız kontrollerde uyarılan konularda hata tekrarlanıyorsa cezai işlem uyguluyoruz. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17