banner262

Eyyübiye Yüksel ile Yükselecek

  Eyyübiye Ak parti Belediye  Başkanı aday adayı  Yüksel Torgut urfagap.com yönetim kurulu Başkanımız A.Fuat Erbülbül'ü ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

  Turgut ziyarette yaptğı konuşmada ''Eyyübiye Arap,Kürt,Türk'ü ile eyyubun sabrı ile yoğurulmuş Halil İbrahim bereketi ile taçlanmış Şanlıurfamızın tüm mozaiklerinin bir arada yaşadığı bir ilçemizdir ben de bu ilçede yetişmiş biri olarak hizmet etmeye talip oldum.bu yola çıkarken halka hizmet hakka hizmet desturunu benimsemiş genç bir kardeşinizim.Rabbim nasip eder ve Partimizin üst organları tasvip ederse ve Aday olursam Eyyübiyenin makus tarihini Ak Patinin ak kadrolarıyla şeffaf ve ak belediyeciliği örneklerini sergileyeceğimize inancım tamdır''dedi.

   Torgut seçim çalışmalarının ilk ziyaretini duayen Gazetece A.Fuat Erbülbül'e yapmasının altında urfagap.com un ve Erbülbül'ün tarafsız ilkeli yayıncılığının yatıığını söyledi.

   Erbülbül Yüksel Torgut'un ziyareti sebebiyle urfagap.com olarak memnun olduklarını genç Başkan Aday Adayı Yüksel Torgutaseçim çalışmlarında başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17