banner262

"Evliyalar, Enbiyalar ve Şanlıurfa" kitabı Şanlıurfa'da

Kitabın; yazarı tarafından birçok yere ulaştırılması planlandığı gibi, Şanlıurfa’daki kitapçılarda da satışa sunulacağı öğrenildi.

Hayat Bin Kays El Harrani ve Harran ile Hayat Bin Kays El Harrani ve Şeyh İmam Muhammed Bakır isimli kitaplarının ardından ‘EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA’ isimli kitabını da okuyucularının istifadesine sunduklarını belirten Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu, “İlk kitabımızı kendi imkanlarımızla Şanlıurfa’da yerel gazetemizin matbaasında basmıştık. İkinci kitabımız Kültür Bakanlığı (Kültür Müdürlüğü) olarak yayınlanmıştı. Bu kitabımız da Ankara’da Suçek Yayın Evi tarafından basıldı. Hakkımıza hayırlı olur inşaallah. ‘EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA’ kitabımızda yazı çok diye çok sayıda da fotoğraf kullandık ki, okuyucularımız sıkılmasın. Ancak kitap bölümündeki yazılar arasındaki fotoğraflarımız siyah-beyaz olduğundan bir kısmının renkleri koyu olunca anlaşılmaz olmuş. Fotoğraflar da biraz fazla olmuş gibi. İnşaallah 2. baskısını yaptırmadan tekrar kontrolden geçirir, bir kısım fotoğrafı çıkarır, son 8 sayfada yer alan bürokrat / siyasetçi fotoğraflarına daha düzgün ve isimleri de belirtilerek eklenmesi gerekenleri de ekleyerek, hatta yazıda da kısaltma veya genişletme olacaksa onlara da dikkat ederek yeniden bastırır okuyucu kardeşlerimizin, kitapseverlerin hizmetine sunarız. Yine de bize dua etmeyi ihmal etmeyiniz. Zaten tek düşüncemiz; ‘Bir dua alabilirsek, ne mutlu bize’” dedi.

Severek okuyacağınızdan ve faydalanarak emeği geçenlere dua edeceğinizden şüphemiz yok

Her geçen gün okuyucuların beğeni ve zevkle okuyacakları kitapları yayınlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Suçek Medya Mesul Müdürü Ramazan Suçek ise, “- Bir dua - felsefesi ile yola çıkan Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu’nun ‘EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA’ adlı eserini SUÇEK MEDYA olarak yayınlamak bizim için büyük bir onurdu. Çünkü Şanlıurfa’da yaklaşık 50 yıl Gazetecilik mesleğini icra eden bir duayenin derleme ve araştırma mahiyetindeki eserini yayınlamak kolay değildi. Bu eser Yayın Evimiz tarafından 27.01.2021 tarihi itibari ile okuyucuları ile buluştu. Severek okuyacağınızdan ve faydalanarak emeği geçenlere dua edeceğinizden şüphemiz yok. Ülkemizdeki seçkin kitapçılara dağıtımı yapılmaya başlanan eser ayrıca Yayın Evimizin satış sitesi olan www.yenikitapara.com sitesinden de satışa sunulmuştur” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMüslüm Abacı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17