banner262

“Evlere İftar” hizmeti

Hastane bahçelerinde bekleyen hasta yakınlarına her gün iftar ikramında, sahurda Rabia Meydanında ve iftarda her gün üç noktada sofralar açan Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayında vatandaşların yanında oluyor. Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla 2015 ve 2016 yıllarındaki Ramazan Ayında iftar sofralarına gelemeyen ve evlerinde yemek yapamayan vatandaşların unutulmadığı “Evlere İftar” hizmeti bu yılda devam ettirildi. 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına yapılan müracaatın ardından yapılan incelemelerde, yemek yapacak durumu veya imkânı olmayan vatandaşlara yönelik yürütülen hizmet kapsamında, iftar vakti öncesi görevli personellerce ailelerin evlerine 3 çeşit sıcak yemek gönderiliyor.

Bu yıl 3’üncü kez vatandaşların hizmetine sunulan Evde İftar hizmetinden yararlanan vatandaşlar, Ramazan Ayında yanlarında olan Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17