banner268

‘Eşit Hizmet Atağı’ Ceylanpınar'da

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında ilçede yenilikçi çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standardını yükseltiyor. Bu kapsamda Ceylanpınarlı vatandaşların yıllardır beklediği hizmetleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

ALTYAPIDA BÜYÜK REVİZYON

İlçede yıllardır yaşanan altyapı sorununa kalıcı çözümler üretmek için tüm ilçe merkezinde yeni bir planlama yapan Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri İlçede 19 bin 321 metre kanalizasyon, 24 bin 468 metre içme suyu hattı yapıldı. Bununla birlikte kırsal bölgelere içme suyu sağlamak için yeni sondaj kuyusu açtı. Ayrıca yenilikçi yaklaşımları ile enerji de büyük bir tasarrufa geçen ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, ilçede kurmayı planladığı Güneş Enerji Santrali için de çalışmalarına başladı.

PRESTİJ CADDELERDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar’da ‘Prestij Cadde Uygulaması’ kapsamında ilçe trafiğinde büyük önem taşıyan cadde ve bulvarları sıcak asfaltla buluşturdu.

ŞUSKİ, TEDAŞ ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içersinde yapılan prestij cadde uygulaması kapsamında alt yapısı tamamen yenilen caddelerde tamamı Büyükşehir Belediyesi’nin ekipmanlarıyla asfaltlanan caddeler ilçe halkının hizmetine sunuldu.

123 BİN METREKARE KİLİTLİPARKETAŞI, 82 BİN METREKARE SICAK ASFALT SERİMİ

İlçenin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, 123 bin metrekare kilitli parke döşerken 82 bin metrekare de sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Ayrıca kırsal bölgelerde de aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 150 bin metrekare sathi kaplama, 64 bin metrekare de stabilize yol yaparak kırsal mahallerde aktif bir şekilde belirlediği çalışmalarına devam ediyor.

20 DÖNÜMLÜK BÜYÜKŞEHİR CEYLANPARK İLÇEYE KAZANDIRILDI

Birbirini takip eden projelerin hayata geçirilmesiyle, Ceylanpınarlıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, İlçe girişine 20 dönümlük Ceylanpınar Parkını kazandırdı. İlçedeki yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, 21 bin metrekare yeşillendirme ile yaklaşık 10 bin ağaç dikerken, ilçede bulunan mezarlıklarda revizyon ve çevre düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.

SEMT PAZARI ve SPOR KOMPLEKSİ AÇILDI

Her ilçeye semt pazarı ve semt sahası yapma hedefinde emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir Belediyesi'nin Ceylanpınar’da bu yöndeki hizmetleri takdir topladı. İlçede Bin 590 metrekarelik bir arazi üzerinde temeli atılan semt pazarının açılışı yapılırken, 2 bin 100 metrekarelik alan üzerinde temeli atılan spor kompleksi de gençlerin hizmetine sunuldu.

CEYLANPINAR AİLE MEZARLIĞI ONARILIYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sahanın her yanına yansıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar Aile Mezarlığında bakım onarım çalışması yapıyor. İlçe mezarlığında bakım onarım çalışması kapmasında ihate duvarının yanı sıra mezarlık içerisinde yürüme yolları, çeşmeler ve gasilhane yapımı da sürüyor.

KATI ATIK AKTARMA İSTASYONU KURULDU

Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ilçesinde oluşan evsel atıkların; Şanlıurfa Merkez Katı

Atık Düzenli Depolama Sahasında bertarafını sağlamak amacıyla Merkez

İşletme Mahallesi Mevkiinde 20 dönümlük arazi üzerinde Katı Atık

Aktarma İstasyonu kurdu.

Söz konusu tesisin kurulmasıyla Ceylanpınar ilçesinde vahşi depolama yöntemi ile yapılan atık bertarafı sonlandırıldı ve bu yöntem ile çevrenin daha fazla

kirlenmesine son verildi. Şanlıurfa Merkez Katı Atık Sahasında kurulmuş olan Elektrik

Enerjisi Üretim Tesisi için ham madde niteliğinde olan evsel atıklar

ile enerji üretim kapasitesinin arttırılması sağlanacaktır.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17