banner268

Erin,Yataklı AMATEM Suruç'ta Hizmet Verecek

Vali Erin, “Uyuşturucu konusunun, Türkiye’nin genelinde uluslararası güçlerin bir yönlendirmesi olduğunu değerlendiriyoruz. Tüm şehirlerimizde ve Şanlıurfa’da bu anlamda son yıllarda bir artış var. Boş kalan, sahip çıkamadığımız, iş imkânı veremediğimiz, üniversiteye gönderemediğimiz gençlerimiz, çocuklarımız değerlendirilmeye, uyuşturucuya alıştırılmaya çalışılıyor. Urfa’da da benzer bir durum var” diye konuştu.

Alkol ve madde bağımlılığında AMATEM’in tek başına çözüm olamayacağını ancak olmasının da gerektiğini ifade eden Vali Erin, “Şanlıurfa AMATEM projemiz başladı. Ama bunun projesinin tamamlanması, ihaleye çıkması, tamamlanması en az bir buçuk yıl. Bu arada Adana’ya, Antep’e mi göndermeye devam edelim çocuklarımızı? Yok, öyle yapmayacağız. Belirlediğimiz bir hastanemiz var. Eski hastanemizin onarım, tadilatına başladık. Orayı AMATEM olarak hizmete açacağız. Çocuklarımız burada tedavi görecekler. İlk muayenelerini burada görecekler. Yataklı tedaviyi Suruç’ta boşa çıkan hastane binamızda görecekler. Yeterli olmazsa ilave kapasite oluşturacak ve mümkün olduğunca çocuklarımızı başka illere göndermeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17