banner262

Erin ve Çiftçi Dicle Elektrik'i Ziyaret Etti

Bilgilendirme toplantısında Dicle Elektrik'ten Yönetim Kurulu Başkanı Atalay'ın yanı sıra Dicle Elektrik Dağıtım Genel MüdürüMurat Karagüzel,Dicle Elektrik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Necat Tur, Dağıtım Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, İl Müdürü Osman Hondu, Mardin İl Müdürü Mehmet Bulut ve Dicle Elektrik Perakende Satış İl Müdürü Şükrü Bereket hazır bulundu.
Dicle Elektrik yöneticileri, Şanlıurfa'da tamamlanan, devam eden ve gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar, kayıp kaçakla mücadele ile enerji şebekesinde yapılmakta olan bakım çalışmaları hakkında İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı'na bilgi verdi. Hizmet götürülen yerlerde Dicle Elektrik Dağıtım ekiplerinin karşılaştıkları saldırı ve engellemelerin de gündeme geldiği toplantının ağırlıklı konusu tarımsal sulamada elektrik enerjisinin kullanımı oldu.
Dicle Elektrik yetkilileri, yaşanan kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada elektrik enerjisinin kullanımının arttığına dikkat çekerken, tarımsal sulamada kayıt dışı elektrik kullanımını önlemek için trafoların, uzaktan okuma sistemleri ile donatıldığını bildirdi. Yetkililer, havaların soğuması ile birlikte ısınmadan kaynaklanan tüketim talebinin arttığına dikkat çekerken de bölge genelinde israfa yol açan kaçak ve usulsüz tüketimin önüne geçilerek elektrik tedariğinin sorunsuz bir şekilde sağlanmasının öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17