banner262

Ekinci,Kent Konseyi İle Bir Araya Geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Daha önce de Memur-Sen’e bağlı iş kolu temsilcileri ve esnaf temsilcileriyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, son olarak Kent Konseyi üyelerini ağırladı.

 Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağı’nda düzenlenen toplantıya; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ile Kent Konseyi üyeleri katıldı. Eyyübiye Belediyesinin bugüne kadar yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan sunum ile başlayan toplantı, soru-cevap ve fikir alışverişi şeklinde devam etti. Katılımcı belediyecilik anlayışının önemine vurgu yapan Başkan Ekinci, Kent Konseyi üyelerinin fikirlerinden istifade edeceklerini belirtti.

Yeni kurulan Kent Konseyinin şehir adına güzel çalışmalar ortaya koyacağına inandığını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Eyyübiye Belediyesi olarak katılımcı belediyecilik anlayışına sahip olduğumuzu ifade ediyoruz. Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağı’nda da her gün bir başka program düzenleyip STK temsilcilerimizle bir araya geliyoruz. 

Gerek Sivil Toplum Kuruluşlarımız gerek kanaat önderlerimiz ve gerekse de teşkilatımızla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de Kent Konseyi ile bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalar ve yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

Kent Konseyi’nin değerli üyelerinin fikirlerini almak ve bunlardan istifade etmek için bu toplantıyı düzenledik. Bu vesileyle yeni kurulan Kent Konseyi’ne de başarılar dilerim. Şehir adına, kent adına çok güzel çalışmaların ortaya konulacağına inanıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının da ortak akıl konusunda hareketindeki genel kabul noktasında Kent Konseyi de ciddi bir katkı sağlayacaktır. 

Toplantımıza katılım sağlayan Kent Konseyi Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna çok çok teşekkür ediyorum. “dedi.

Urfa’ya katkı sunmayı amaçladıklarını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen de,” Urfa’ya katkı sağlamak amacındayız. 

Belediyelerimiz ile iletişimimiz her konuda olacaktır. Çalışma grubundaki arkadaşlarımız kendi alanlarında etkin ve yetkin kişilerdir. Bizim amacımız; kent yöneticilerine fayda sağlamaktır. Yapılacak olan çalışmalarda biz de katkıda bulunmak istiyoruz. Eyyübiye Belediyesini de tebrik ederiz. Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları da gördük. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.“ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17