banner262

Ekinci,"30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Başkan Ekinci,” Her zaferi hak eden Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. “dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci mesajında şunları söyledi;” Türk milletinin milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini kahramanlık destanı olarak almıştır.

Bir bağımsızlık mücadelesi de olan bu zafer ülkemizin tarihteki büyük zaferlerinden biri olmuştur. Bu vesile ile Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan, ülkemizin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet, ve rahmetle anarken, bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17