banner268

Ekinci, “Bugün aziz misafirlerimizi ağırlamaktan duyduğumuz mutluluk hiçbir şeye değişmez”

Eyyübiye Belediyesi, her yıl Ramazan ayının 15.gününde Yetimlere verilen iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her yıl Ramazanın 15. Gününde yetimlere verilen iftar yemeğine yaklaşık 1000 kişi katıldı. Şanlıurfa Kent Müzesi önündeki açık alanda kurulan iftar sofrasına önceden gelen ve masaları tek tek dolaşıp ailelerle ilgilenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yetim ailelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda yetim ailesi katıldı.

Yetim ailelerimize ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci konuşmasında şunları söyledi,”Bugün Ramazanın 15. günü; Biliyorsunuz Ak Parti genel merkezimiz tarafından her yıl Ramazanın 15. günü yetimlere yönelik Yetim iftarı veriyoruz tüm belediyeler olarak bu kapsamda bizde Eyyübiye Belediyesi olarak bugün burada 1000 yetimimiz ile bir araya geldik. her an her zaman bu ramazan ayı içerisinde insanlarımız ile beraberiz iftar sofralarında onlar ile beraberiz mağdur ve mazlum insanlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz imkanlarımız ölçüsünde bugünde yetimlerimiz ağırladık. Bugün gerçekten aziz misafirlerimiz vardı. Bugün buraya katılan herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Biz tabi burada ev sahipliği yaptık, tabi ben şunu da ifade etmek istiyorum; bu ev sahipliğini bütün Eyyübiyeliler adına yaptık. Çünkü bu kaynaklar Eyyübiye’ye gönderilmiştir .Biz de bu kaynağın bekçiliğini yapıyoruz, biz burada vesileyiz sadece bu kaynakların ihtiyaç sahibi olan insanlara ulaştırması noktasında bazen yol olarak bazen park olarak bazen de böyle yetimlere bir iftar yemeği bazen de engellilere akülü sandalye olarak bu kaynaklar aktarılıyor. Bizler aracıyız, bizleri aracı olarak kılan çok değerli Eyyübiyelilere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah onlara hizmetin en güzelini onlara ayrılan kaynaklar ile yine onlara en güzel hizmetleri götürmeye devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiyeYetimler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17