banner262

Eğitimci Gazeteci Yazar Müslüm Abacıoğlu’ndan bir kitap daha

Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu’nun ‘EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA’ adlı eserinden sonra ‘İSMİ URFA İLE ANILAN PEYGAMBERLER’ kitabı da SUÇEK MEDYA YAYIN EVİ tarafından yayınlanarak çeşitli Yayın Evlerinde satışa sunuldu ve kitabın yazarına Şanlıurfa'ya da ulaştırıldı.Kitabın; yazarı tarafından birçok yere ulaştırılması planlandığı gibi, Şanlıurfa’daki kitap severlere ve dostlarına yazar tarafından hediye edildiği öğrenildi.

‘Bir dua alabilirsek, ne mutlu bize’

Hayat Bin Kays El Harrani ve Harran (2 baskı) ile Hayat Bin Kays El Harrani ve Şeyh İmam Muhammed Bakır isimli kitaplarının ardından ‘EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA’ (2 baskı), şimdide ‘İSMİ URFA İLE ANILAN PEYGAMBERLER’ kitabı da okuyucularının istifadesine sunduklarını belirten Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu, “İlk kitabımızı kendi imkânlarımızla Şanlıurfa’da yerel gazetemizin matbaasında basmıştık. İkinci kitabımız Kültür Bakanlığı (Kültür Müdürlüğü) olarak yayınlanmıştı. Pandemi döneminde evimize kapanarak uzun yıllardır dökümanlarını hazırladığımız ancak kitap haline getirmeye fırsatımızın olmadığı 2 kitabımız da yine kendi imkanlarımızla Ankara’da Suçek Yayın Evi tarafından basıldı. Hakkımıza hayırlı olur inşaallah. ‘EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA’ kitabımızda olduğu gibi ‘İSMİ URFA İLE ANILAN PEYGAMBERLER’ kitabımızın da 500 adetinde Hatıralar/Anılar ismi altında çok sayıda fotoğraf kullandık ki, okuyucularımız sıkılmasın. Yine bize dua etmeyi ihmal etmeyiniz. Zaten tek düşüncemiz; ‘Bir dua alabilirsek, ne mutlu bize’” dedi.

Yine severek okuyacağınızdan ve dua edeceğinizden şüphemiz yok

Her geçen gün okuyucuların beğeni ve zevkle okuyacakları kitapları yayınlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Suçek Medya Mesul Müdürü Ramazan Suçek ise, “- Bir dua - felsefesi ile yola çıkan Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu’nun ‘EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA’ adlı eserinden sonra ‘İSMİ URFA İLE ANILAN PEYGAMBERLER’ isimli kitabını da SUÇEK MEDYA olarak yayınlamak yine bizim için büyük bir onur oldu. Çünkü Şanlıurfa’da yaklaşık 50 yıl Gazetecilik mesleğini icra eden bir duayenin derleme ve araştırma mahiyetindeki eserini yayınlamak kolay değildi. Bu eser Yayın Evimiz tarafından 2021 yılı Eylül ayı sonu itibari ile okuyucuları ile buluştu. Severek okuyacağınızdan ve faydalanarak emeği geçenlere dua edeceğinizden şüphemiz yok. Ülkemizdeki seçkin kitapçılara dağıtımı yapılmaya başlanan eser ayrıca Yayın Evimizin satış sitesi olan www.yenikitapara.com sitesinden de satışa sunulacaktır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMüslüm Abacı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17