banner268

Dicle Elektrik Çalışanları İftarda Buluştu

İftarda konuşsan Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, bu tür organizasyonların, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi.

İftara Vatandaşlar da Katıldı

Açık havada düzenlenen iftar programına Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay ve Dicle Elektrik Perakende Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Demir de katıldı. Genel Müdürler Murat Karagüzel, Avni Doğan ve Necat Tur’un yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları, İl Müdürleri, birim müdürleri, yöneticiler ve çalışan personelin dışında, iftar programına bu kez bir gurup vatandaş da katıldı.

Birlik Ve Beraberliği Güçlendiriyor

İftarda konuşan Memet Atalay, bütün şirket çalışanlarının dâhil olduğu bu tür organizasyonların, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi. Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanları kutladığını kaydeden Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, şöyle dedi:

"Şirketimiz tam bir aile ortamı gibi. Karşımda bütün çalışan arkadaşlarımı kardeşlerimi ve ailelerini görüyorum. Genç ve dinamik bir ekip görüyorum. Sizlerle bir araya bu vesileyle geldiğimiz için Eksim ve Dicle ailesi ile gurur duyuyorum. Bu geleneksel 5. iftar programımız. Bunun inşallah daha uzun yıllar buradaki aileler ve arkadaşlarla devam etmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.“

“Bu Tablo Bizleri Sevindiriyor”

Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay ve Genel Müdür Karagüzel, çalışanların yanı sıra iftar programına davet edilen vatandaşları masalarına kadar giderek ziyaret ettiler. Ramazan’ın paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Atalay ve Karagüzel, vatandaşlar ile bir süre sohbet ettiler.

Bu yıl gerçekleştirilen iftar programına il müdürlüğü tarafından davet edilen Şanlıurfalı bazı ailelilerin de aralarında bulunduğunu kaydeden Atalay, yaşanılan bu tablonun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından iftara katılanlar oruçlarını topluca açtılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17