banner268

Demirkol,İpekyolunda.

Beraberindeki birim müdürleriyle birlikte mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirkol’a, Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş’da eşlik etti. Mahallede çalışma yapan fen işleri ve park bahçe personelleriyle de görüşerek, çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Demirkol, sohbet ettiği mahalle sakinlerinin de taleplerini dinledi.

İpekyol Mahallesinde yaptığı incelemelerle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “İpekyol Mahallemiz daha önceden yapılaşmanın yer aldığı bir mahallemiz. Göreve başladığımızda İpekyol Mahallesinin kalan tüm sokaklarını kilitli parke taşıyla döşedik, parklarını elden geçirdik. Parklarımızda ıslah çalışmalarımızı yaptık. Bugün yapılmış olan ve yapılan çalışmalarımızı yerinde inceledik. Bu çalışmalarından dolayı tüm personellerimize teşekkür ediyoruz. Bizi muhabbetle karşıladığı için İpekyol Mahalle Muhtarımız Sayın Zeynel Tavaş’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş’da, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun başkan ekibiyle birlikte bugün bizim mahalleyi ziyaret etti. Yapılan çalışmaları inceledi, eksikleri not aldı” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17