banner262

Demirkol,Bahçelievler bölgesi ve Atatürk Bulvarında

Demirkol, “Sabahın erken saatlerinde Mimar Sinan Mahallemizi ziyaret ettik. Mahalledeki belediyemizin çalışmalarını inceleyip, eksiklerin belirlenmesini sağladık. Muhtarımız Sayın İsmail Dağbaşı bizi gayet muhabbetle karşıladı. Esnafımızı ziyaret ettik. Bu bağlamda fen işleri, park bahçe, zabıta ve temizlik işleri müdürlüğümüzün çalışmalarını inceledik. Müdürlerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı’da, Haliliye Belediyesinden memnun olduklarını ifade ettiği açıklamasında, “Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, sabahın erken saatlerinde müdürleriyle birlikte geldiler. Allah kendilerinden razı olsun. Ben ne zaman hangi başkan yardımcısını veya birim müdürünü aradıysam, talebimizi anında karşıladılar. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17