banner268

Demirkol, “Şehrimizin en iyi tanıtımı için taksici esnafımıza çok büyük görev düşmektedir”

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, bu kapsamda yürüttüğü ziyaretlerini Şanlıurfa Taksiciler Derneğini ziyaret etti. Başkan Demirkol’u, Dernek Başkanı Hasan Karadaş ve taksici esnafı tarafından karşıladı. Taksici esnafının taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili de fikir ve görüş alışverişinde bulundu.

Fevzi Demirkol başkanımızı, abimiz olarak biliyoruz. Taksici esnafımızın sorunlarını dinledi. Kendisiyle istişarede bulunduk. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Taksici esnafımızın her zaman yanındadır.

Taksici esnafımız, Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk karşılaştığı esnafımızdır. Şehrimizin en iyi tanıtımı için taksici esnafımıza çok büyük görev düşmektedir. Şimdiye kadar yaptıkları fedakarlıklarla kentimize gelen turistlere, gerekli muhabbeti, güler yüzü göstermektedirler. Bugün de, Şanlıurfa Taksiciler Derneğini ziyaret ettik. Taksiciler Dernek Başkanımız Hasan Karadaş başkanımız ve taksici esnafımız, bizi gayet muhabbetle karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269