banner268

Demirkol, “Karşıyaka Mahallemizdeki tüm park alanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız”

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte Karşıyaka Mahallesini ziyaret etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünün ortak çalışma yaptığı yeni park alanında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Karşıyaka Mahallesi 547. Sokakta devam eden park inşaatına çalışan işçilerle de sohbet eden Başkan Demirkol, çalışmaların kısa sürede tamamlanıp, parkın hizmete sunulması talimatlarını verdi.

İncelemelerine ilişkin açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, yemyeşil Haliliye hedefiyle ilçedeki yeşil alanların sayısını arttırdıklarını ve bu yöndeki çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak kırsalda ve kent merkezinde çok sayıda ekibimiz çalışmaktadır. Karşıyaka Mahallemizde mevcut planda yeşil alan olarak belirtilen tüm parklarımızı tamamlıyoruz. Çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yapılaşmanın olduğu, inşaatların yeni başladığı bölgelerde park çalışmalarımız devam edecektir. Karşıyaka Mahallemizdeki tüm park alanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yemyeşil Haliliye hedefimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269