banner268

Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak engellilerimizin yanındayız”

Başkan Fevzi Demirkol, ilk olarak Bedensel Engelliler Derneğine mensup engellilerle bir araya geldi. Dernek başkanı İbrahim Tapışık ve dernek üyeleriyle sohbet eden Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesinin engellilerle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Haliliye Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi engellilere ve sosyal çevrelerinde ihtiyaç sahibi olan kişilere dağıtılmak üzere getirilen gıda paketlerini teslim alan Dernek Başkanı İbrahim Tapışık da, Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

ORTOPEDİK ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Başkan Fevzi Demirkol, Bedensel Engelliler Derneği ziyaretinden sonraki durağı Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği oldu. Dernek Başkanı Hüseyin Şat ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol’a buradaki ziyaretinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ta eşlik etti.

Engellilere ve sosyal çevrelerinde ihtiyacı olan kişilere dağıtılmak üzere gıda paketlerinin teslim edilmesiyle ilgili açıklama yapan Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şat, “Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği olarak Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol başkanımız her zaman, her Ramazan yanımızda oldu. Bu Ramazan’da yanımızda oldu ve derneğimizde engelli kardeşlerimizin ayağına kadar gelmiştir. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol da, Haliliye Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olacaklarını ifade ederek, “Mübarek Ramazan Ayının güzel bir akşamında Ortopedik Engelliler Derneğine mensup engellilerimizle bir araya geldik. Bizi sıcak bir muhabbetle karşıladıkları için tüm engellilerimizin adına Başkanımız Sayın Hüseyin Şat’a teşekkür ediyorum. Biz, engellilerimizin her zaman için yanında olduğumuzu uygulamalarımızla göstermek istiyoruz. Kendilerinin yanında olduğumuzu hissettiğini bizzat müşahede ettik. Engellilerimizin sosyal hayata katılımını ve kendilerine engelsiz bir hayat sağlama noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah, dezavantajlı kesimlerimizin en mutlu şekilde hayatlarını sürdürmek istiyoruz. Haliliye Belediyesi olarak engellilerimizin yanındayız. AK Parti Haliliye İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’ta ziyaretimizde bize refakat etti. Kurumsal manada Haliliye Belediyesi, siyasi olarak da AK Parti Haliliye teşkilatı engellilerimizin yanındadır. Engellilerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyoruz. Cenab-ı Hakk onları bayrama ve nice bayramlara kavuşturmasını diliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17