banner268

“DAHA MODERN ALANLAR İÇİN CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Mimarlar Odası Şanlıurfa Şube Bakanı Ferhat Karadağ yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçe yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Heyet Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İmar Birimi’nde çalışan teknik ekipleri de bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Karataş heyete hediyeler takdim etti.

“Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Karataş “Mezopotamya'nın bereketli topraklarının merkezinde bulunan Ortadoğu'ya açılan Akçakale'de bugün Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı'mız Ferhat Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinin bizleri ziyareti ziyadesiyle onurlandırdı. Kendilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Biz Akçakale Belediyesi olarak kenti etkin bir şekilde idare eden Mimarlar Odamızın görüşleri ışığında geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Kısa, orta ve uzun vadede planlar yaparak insanımıza daha modern, daha yaşanabilir alanlar oluşturulması noktasında ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bunu da başkanımız ve ekibi ile beraber yağıyor olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oda Şube Başkanı Karadağ ise şöyle konuştu:

“Akçakale'nin geleceği için başkanımızın başkanlığında çok güzel bir ekip kurmuşlar. Ben inanıyorum ki Akçakale Belediyesi daha ileriye daha güçlü adımlarla ilerleyecek. Sıcak karşılama ve takdim edilen hediyelerden kendilerine teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269