banner268

Çimşit,"Hedefimiz  Viranşehir'i hak ettiği yere getirmek ve yaşanılır bir şehir oluşturmaktır"

Viranşehir Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısına Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Arslan Çiftçi ile birim müdürleri ve daire amirleri katıldı.

Toplantıda kurum amirlerinden çalışmalar hakkında brifing alan Belediye Başkan Vekili Çimşit, kurum amirleri ile görüş alış verişinde bulundu.

Başarılı ve sağlam temeller üzerine kurulu bir belediye yapısı oluşturmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Vekili Çimşit: " Göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık 12 aylık bir süreyi geride bıraktık. Göreve yeni gelmekle birlikte kurumsal yapımızı hızlı bir şekilde oluşturmuş halkımızın sorunlarını dinleme ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmalar sürdürdük. Daire amirlerimiz ile bir araya gelerek 2017 yılının durum değerlendirmesini yaptığımız gibi 2018 yılı içinde yapacaklarımızı da masaya yatırarak hizmet planlaması  yapıyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak hedefimiz Viranşehir'i hak ettiği yere getirmek ve yaşanılır bir şehir oluşturmaktır" dedi.

Kurum müdürlerinin çalışmalarından dolayı memnuniyeti dile getiren Belediye başkan vekili Ömer Çimşit: " 2017 yılının başında Viranşehir Belediyesini devraldığımız günden bu yana mesai arkadaşlarımızla özverili bir şekilde çalışmalar yaptık. Kurum müdürlerimizi ve personellerimizi özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 2018 yılında da aynı özveri ve fedakarlıkla vatandaşlarımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz. Fark yaratan başarılı kurum müdürlerimiz inşallah başarı belgesi ile taltif edilecektir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17