banner262

Çiftçi,"Zafer Bayramınız Kutlu Olsun"

Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un anıldığı 30 Ağustos'un büyük bir direnişle elde edildiğinin altını çizen Başkan Çiftçi, "Bu vatan uğruna şahadete ulaşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onları hiç bir zaman unutmayacağımızı tekrar tekrar ifade ediyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi, "Milletimiz; 30 Ağustos'ta aynen 15 Temmuz'da olduğu gibi vatanın ne demek olduğunu dünyaya bir kez daha göstermiştir. Ham dolsun ki şer odaklarına hiç bir zaman boyun eğmeyen milletimiz; vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün verilmeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde nasıl yaşanacağını ispat etmiş ve daha da aydınlık günlere 'hep birlikte yürüyelim' mesajı vermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yılında Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17