banner262

Çiftçi,muhtarlar ve esnafla bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen iftar yemeğinin ardından Başkan Nihat Çiftçi, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

Turizm ilçesi olan Bozova'da esnafın daha rahat imkanlarda alış veriş imkanı sunması için Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacakları planladıklarını belirten Başkan Çiftçi: "Esnafımızın kurallara ve kaidelere bağlı çalışması hem esnafın hem de ilçesinin gelişimine katkı sağlar. Hem merkezde hem de ilçelerimizde esnafımızın cephe düzenlenmesini aynı standartlarda yapacağız" dedi.

İlçenin kalkınması için yatırımların yapılmasına dikkat çeken Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ise, ilçede yatırım yapacak tüm esnafa kapıların açık olduğunu sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediyesinin esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay, esnafa yönelik meslek içi eğitim programları düzenleyeceklerini belirtti.

Başkan Çiftçi esnafın ve muhtarların taleplerini tek tek not aldı. Başkan Çiftçi toplantının ardından ilçeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBozova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17