banner268

Çiftçi,"Biz Büyük Bir Aileyiz"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, maddi olanakları kısıtlı ailelerle düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından saha çalışmaları sırasında tespit edilen ve gıda, giyim ile hijyen yardımının yapıldığı ailelere yönelik düzenlenen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Başkan Eşi Sema Çiftçi, özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek onlara oyuncaklar dağıttı.

Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftarın ardından çocuklar parklardaki oyun gruplarında vakit geçirirken, Başkan Eşi Sema Çiftçi ise aile bireyleri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Başkan eşi Çiftçi iftarın ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde, "Biz, tüm Şanlıurfa olarak büyük bir aileyiz. Kadınlarımızın sıkıntısı ile dertlenen bir ekibiz. Birbirimize uzattığımız yardım elinin birlikteliğimizin devamını getirmesini diliyorum. İftarımıza katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269