banner262

Çiftçi, her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı.

Akçakale'deki çalışmaları denetleyen Başkan Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay ile birlikte Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay ve esnafıyla bir araya geldi.

Her zaman esnafın yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Çiftçi, Akçakale’de yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlattı. Başkan Çiftçi: "Her ilçe nüfusuna ve alanına göre hizmet alıyor. Adalet içinde hizmet ediyoruz. Akçakale ilçemizde acil yapılması gereken işler var. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Ağveren projesini çalışıyoruz. Bu proje ile Akçakale ve Harran ilçelerimizin kırsal mahallerindeki içme suyu problemi ortadan kalkacak. Büyük bir projedir. Planlı bir şekilde çalışıyoruz. Esnafımız şehrin bereketi ve hareketidir" dedi.

Akçakale ve esnafa yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay: "Emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Her ilçede Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının yansımasını gördüğün ifade eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay ise başarılar diledi.

Başkan Nihat Çiftçi'nin esnafa verdiği desteklerinden dolayı Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Akçakaleşanlıuyrfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17