banner262

Çiftçi, "GAP Vadisinde ağaçlandırma ve bitki dikimi gerçekleştiriyoruz."

'Daha Yeşil Bir Şanlıurfa' sloganıyla kentte ağaçlandırma seferberliği başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, 'Şehrimi Seviyorum, Ağacımı Dikiyorum' kampanyası kapsamında 2 milyon ağaç ve bitkiyi toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Şanlıurfa'daki Mahalle Muhtarları tarafından GAP Vadisindeki alanda ağaç ve bitki dikimi gerçekleştirildi. Ağaçlandırma ve bitki dikim törenine: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Muhtarlar ve muhtar dernek başkanları katıldı. Kampanya kapsamında Şanlıurfa Merkez ve 13 ilçede Çınar, Erguvan, Oya, Dut, Defne, Akasya, Palmiye, Mavi Selvi, Çam, Pramit nazı ile Alev çalısı gibi 2 milyon ağaç ve bitki toprakla buluşacak. Mayıs ayı sonuna kadar her hafta farklı bir semtte ağaç ve bitki dikimi yapılacak.

Şanlıurfa'nın nefes alması için çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini ve bu projede herkesin bir dikili ağacı olması için çalışmaların sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "GAP Vadisinde ağaçlandırma ve bitki dikimi gerçekleştiriyoruz.

Büyükşehir Belediyemizin başlattığı kampanya da herkesin emeği var ve bu günde muhtarlarımızla birlikte ağaç ve bitki dikimini gerçekleştirdik. Herkesin ekili bir ağacının olmasını istiyoruz. Yeşil alan hepimizin koruması gereken ve büyütmesi gereken alanlardır. Herkes kendi bahçesini ve bulundukları alanlarda ağaçlandırma çalışmasına katılmalıdır. Herkes kendi alanına ağaç ve bitki dikerse Şanlıurfa çok güzel bir yeşil alana kavuşacaktır. Önemli olan burada birlikte hareket etmektir. Biz zaten bir hedef belirlemiş durumdayız ve 2 milyon ağaç ve bitkiyi toprakla buluşturacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin başlattığı 2 milyon ağaç ve bitki dikim törenine katılan muhtarlar yapılan ağaçlandırma ve bitki çalışmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17