banner262

Çiftçi, Akçakale kırsalındaki çalışmaları inceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonu temasları çerçevesinde Meclis üyeleri ile birlikte Akçakale kırsalında asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yaz dönemine denk gelen asfaltlama sezonunu en iyi şekilde değerlendirebilmek için özellikle Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığının yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirten Nihat Çiftçi, "Sadece Akçakale'de değil Şanlıurfa'nın 13 ilçesinin tümünde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da var gücümüzle halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

Akçakale kırsalında yer alan Bolatlar ile Vize mahallesi arasında yapımı tamamlanan yolu inceleyerek vatandaşlarla sohbet eden Çiftçi, "Akçakale'de sadece kırsal bölgelerde değil, ilçe merkezinde de gerek ŞUSKİ'nin gerekse Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Çevre Koruma Daire Başkanlığının çalışmaları var.

İlçe merkezimizde kaldırım ve orta refüj düzenlemeleri, yer altı şebekelerinin revizyonu ve belirlenen bölgelerdeki asfaltlama uygulamalarımız devam ediyor. Akçakale'yi seviyoruz ve çalışkan bir kadro Akçakalelilerin hizmetinde. Mevsim programı içerisinde yer alan hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz" diye konuştu.


Çiftçi ve Meclis üyeleri, Akçakale'deki temaslarının ardından Harran'a geçerek burada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17