banner262

Cevheri Ailesinin Acı Günü

Adalet Partisi (AP) Şanlıurfa Milletvekili olarak İkinci (1969-70) ve Üçüncü (1970-71) Süleyman Demirel hükümetlerinin Turizm ve Tanıtma Bakanı, 1990 ve 1995 Genel Seçimlerinde Doğru Yol Partisi (DYP) listesinden Şanlıurfa Milletvekili seçilerek Süleyman Demirel Hükümetinde Adalet Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Tansu Çiller Hükümetinde Devlet Bakanlığı; Başbakan Vekilliği görevlerinde bulunan duayen siyasetçi Necmettin Cevheri’nin muhterem eşi Yüksel Cevheri, ikamet ettikleri Ankara’da Hakkın rahmetine kavuştu.

Ülkemizin ve Şanlıurfa’mızın tanınmış, saygın siyasetçilerinden Necmettin Cevheri’nin, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören muhterem eşi Yüksel Cevheri, 02 Ağustos 2021 Pazartesi günü Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi; 03 Ağustos 2021 Salı günü ikindi namazına müteakip Ankara Başkent Hastahanesinden alınarak Ankara Cebeci Asri mezarlığına defnedilecektir.

Anahtar Kelimeler:
Necmettin Cevheri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17