banner262

Canpolat, "parktaki çalışmalar bayram öncesi bitecek"

Mahalle ve hane ziyaretleriyle Haliliye halkının taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, Sultan Fatih Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Hikmet Arslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ile mahallede esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Canpolat, gelen talepleri not alarak, ilgili müdürlüklere çözümü için talimatlar verdi. Mahallede bulunan Ali Şelli Parkında da yürütülen yenileme çalışmalarını denetleyen Başkan Canpolat, yürütülen çalışmalara ilişkin teknik ekipten de bilgiler aldı.

Parkında bayram öncesi yeniden hizmete açılacağını belirten Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ali Şelli Parkımızda ekiplerimiz çok hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Buradaki kaldırım ve betonlar ölmüş vaziyeteydi. Burada ki beton ve sökme işlemleri tamamlandı. Burada seri ve ivedi bir şekilde çalışıyoruz. Bayram öncesi daha yeşil, daha toprağı bol bir Ali Şelli Parkı ile vatandaşlarımıza hazırlamak adına ekiplerimiz gece gündüz burada çalışmalarına devam ediyor. Bugün muhtarımızda bizlere eşlik etti. Kendileri de buraya yakinen takip ediyor. Bende hem gece hem de gündüz çalışan ekiplere refakat ediyorum. Amacımız güzel bir parkın ortaya çıkması. Korunaklı, yeşili bol, güvenlik kameralarının olduğu, aydınlatmasını tamimiyle olduğu ve diğer sosyal donatılarının olduğu mükemmel bir parkı ortaya çıkaracağız. İnşallah bayram öncesi vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.”

Sultan Fatih Mahallesi Muhtarı Hikmet Arslan da, mahallenin taleplerine anında yanıt verildiğinin altını çizerek, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Başkanımıza mahallemize yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Mahallemizdeki eksikleri beraber istişare ettik. Esnafımızı dolaştık. Başkanımız kendisi bire bir esnafımızla görüştü. Eksiklerin giderilmesi için bizlere yardımcı oldu. Parkımızın daha güzel olması için talepte bulunduk. Kendisi de sağ olsun bizi kırmadı. Parkımızın güzelleşmesi için çalışmalar devam ediyor.”

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamaların ardından parkta yenileme çalışmalarını yürüten işçilerle de sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHalilye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17