banner268

Büyükşehir,Halfetileri aynı sofrada buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Açar ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının muhasebe ve paylaşım ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Çiftçi: "Büyükşehir Belediyesi olarak hemen hemen her gün bir ilçemizdeyiz. Ramazanın feyzini, coşkusunu ve bereketini birlikte yaşıyoruz. Bugün Halfeti ilçemizdeki kardeşlerimizle iftar ettik" diyerek birlik ve beraberliğin pekişmesini Allahtan diledi.

Büyükşehir Belediyesinin Halfeti'de düzenlediği iftar davetinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak: "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu kardeşlik sofralarını anlamlı buluyorum" dedi.

Hazırlanan Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan Halfetililer, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHalfeti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269