banner268

Büyükşehir İftar Sofrası Birecik'te Açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının kardeşliğin pekiştiği, muhasebe ve paylaşım ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Çiftçi: "Büyükşehir Belediyesi olarak hemen hemen her gün bir ilçemizdeyiz.Bugün Birecikli kardeşlerimizle buluştuk. Ramazan sofrası paylaşımın ifadesidir. Aynı şehirde, ilçede, mahallede yaşayan ailelerin paylaşma ve kaynaşma vesilesidir. Yanı başımızda yaşanan savaşın yanından birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz ve oradan gelen kardeşlerimizle birlikteliği Birecik'imiz, Şanlıurfa'mız, Türkiye'miz başarmıştır" diyerek iftar programına katılımlarından dolayı Bireciklilere teşekkür etti.

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, iftar yemeği programının Birecik'te düzenlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Mobil Mutfak Hizmet Aracı ile hazırlanan Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan Birecikliler, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269