banner262

Büyükşehir'e Borcu Olanlar için son tarih 31 Ocak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ödenecek olan borçların yapılandırılmasında son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 olan yapılandırma başvurusunun süresinin 31 Ocak 2021 olarak güncellendiği belirtildi. Vatandaşlar, borçlarını ödemek için belirtilen tarihe kadar başvurularını yapabilecekler.

Yapılandırma kapsamında vatandaşlara borçlarını yapılandırmalarının ardından ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne ait borç, atık su, ilan, reklam vergisi, tıbbi atık, katı atık, eğlence vergisi, işgaliye harcı, yangın sigorta vergisi, H,S,T plakalı araçların aidatı, ecrimisil gelirleri ve hal rüsumları, hasar tahrip bedelleri gibi kalemlerde 36 ay 18 taksitle ödeme imkânı sunuluyor. Borcunu yapılandıran ve peşin ödemek isteyen vatandaşlara da gecikme affı uygulanarak ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Son başvuru tarihinin 31 Ocak 2021’e uzatıldığı yapılandırma başvuruları için vatandaşlar alo 153’ü arayarak yapılandırma ve ödemeler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17