banner262

Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosundan hükümlüler için özel gösterim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı ile gerçekleştirilen ortak çalışma ile Hükümlülerin rehabilitesine katkıda bulunması için Tiyatro gösterimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Kültür Merkezinde Tayfun Türkili’nin yazdığı Hasan Ocakoğlu’nun yönettiği ‘9 Canlı’ oyun sahnelenirken oyuna Cumhuriyet Savcısı Çağdaş Akı, Akçakale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yaşar Yüz, Akçakale Açık Cezaevinden 50 hükümlü, Denetimli serbestlikten faydalanan 200 hükümlü ve ilgili kurum görevlileri katıldı.

Cumhuriyet Savcısı Çağdaş Akı, “Hükümlü arkadaşlarımızın toplumsal olaylara, sosyal hayata hazırlanmaları için gerçekleştirilen tiyatro gösterimini izledik. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro ekibi bizleri kırmadı ve çok güzel bir oyun oynadılar. Emeklerine sağlık” dedi.

Akçakale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yaşar Yüz ise, “Haklarında Denetimli serbestlik kararı verilmiş bulunan hükümlülerimizle güzel eğlenceli bir gün geçirdik. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Konservatuarımız çok teşekkür, bize çok güzel eğlenceli bir oyun oynadılar ayrıca ceza infaz kurumumuzda açık ceza infaz kurumlarımızdan hükümlü arkadaşlarımız geldi. Onlarla birlikte güzel bir zaman geçirdik” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17