banner268

Büyükelçi Önen “Mesafelere rağmen gönlümüz her daim memleketimizle

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu bir süredir sürdürdüğü “Cumhuriyet Söyleşileri”nin bu seferki konuğu Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen oldu.

Eyyübiye ilçesi Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, dünyanın öbür ucundaki Şanlıurfalı hemşehrileri Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen ile çok sıcak ve olumlu söyleşiler yapmaktan memnun olduklarını ve Urfalı Büyükelçiyi cana yakın, sevecen bulduklarını belirtirlerken, Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Şanlıurfalı Abdulkadir Emin Önen, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek, “Mesafelere rağmen gönlümüz her daim memleketimizle. Şanlıurfa Eyyübiye'de bulunan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile online görüşme yaptık. Geleceğimizin teminatı, gençlerimiz ile sohbet edip onların heyecanlarını paylaşmak büyük bir mutluluk. Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüzleri bizi heyecanlandırdı. Eğitim hayatında hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
çinEmin önenPekin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269