banner268

Bozova Belediyesinden karantinadaki mahalleye destek!

Bozova İlçesine bağlı Kırağlı Mahallesinde bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla mahalle 1 Haziran'da karantinaya alınmıştı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, karantina altındaki mahallenin hiç bir eksiği olmaması adına talimat vererek Bozova Belediyesi yanlarında oldu. 

Başkan Aksoy'un talimatlarıyla harekete geçen Bozova Belediyesi Sosyal yardım işleri müdürülüğü ekipleri Kırağlı Kırsal Mahallesinde bulunan 68 haneye gıda kolisi yardımında bulundu. Paketleri, önlemler alarak evlere dağıtan ekipler sosyal mesafeye dikkat ederek eksikliklerini sormayı da ihmal etmedi. 


Başkan Aksoy ‘’ 1 haziran günü kırağıllı mahallemizde bir vatandaşımızın Korona virüs testinin pozitif çıkması sonucunda mahallemiz karantinaya alındı. Bu sürecek az da olsa hemşerilerimize destek olmak adına mahalle sakinlerimize gıda yardım desteklerinde bulunduk. Bu sürecin kısa sürede bitmesini temenni ediyoruz. Beyaz masamız vatandaşlarımızın emrinde. Vatandaşlarımızdan ricamız maske, sosyal mesafe ve hijyene önem göstermek.Tedbirlere uymak. Hep birlikte başaracağız.’’ Dedi.

Başkan Aksoy ve ekibine kendilerini unutmadıkları için teşekkür eden mahalle sakinleri sürecin biran önce bitmesi temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17