banner268

BM Heyeti, Şanlıurfa'da

Başkan Çiftçi, "İstihdama Yönelik Önemli Bir Projeyle Urfa Mutfağını Tanıtacağız"

12 bin yıllık tarihi geçmişi ve mutfak kültürüyle Şanlıurfa'nın önemli damak tatlarının tanıtılmasına yönelik hazırlanan tesisin hayırlı olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa bir Gastronomi şehridir.

12 bin yıllık gelenekten gelen bir yemek kültürü şehrimizde hakimdir. Turizm şehri ile birlikte bunu ileriye taşımamız gerekiyor. Şanlıurfa'ya gelen misafirlerimizi bu damak tadından mahrum bırakmamak lazım.

Bu proje hem Şanlıurfa mutfağını ilerletecek hem bayanların Gastronomi noktasındaki yeteneklerinde eğitim olarak katkı verecektir. İstihdam yaratan, içerisinde eğitim ve ikramı geliştirerek katkı veren GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve BM UNDP Türkiye Temsilciliğine teşekkür ediyoruz. Bu projenin uygulanmasında emeği geçen herkese Şanlıurfa halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269