banner262

Birecik'te 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi ingilizce öğretmeni Berhiv Şilan Bilici’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı.

Program, öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu, ‘Birecik İstiklal Marşı’nı Okuyor’ adlı video gösterisi,  ‘Küfe’ adlı kısa film gösterisi ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan slayt gösterisiyle davam edip,  günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ve oratoryo gösterisiyle son buldu.

Programa, Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, Garnizon Komutan Vekili Çetin Şahin, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelan, Birecik Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erhan Güler, Cumhuriyet Savcısı Canberk Keleş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kd. Bçvş. Mehmet Şen, İlçe Emniyet Müdürü Gani Bahadır Barakalı, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17