banner268

Birecik'in turizm potansiyelleri değerlendirildi.

Çalıştayda Birecik'te konaklama, seyahat, yeme içme sektörü, gezi rotaları, markalaşma ve tanıtım, pazarlama ve iletişim ana başlıklarında ilgili kurumların da görüşleri alınarak ve plan kararları öncelik sırasına göre uygulama aşamasına geçmek üzere toplam 12 adet projenin hayata geçirilmesi için fizibilite çalışması yapılması ve bütçeleme ve desteklemeler konusunda yol haritası çizildi.

Kültür merkezindeki toplantı salonunda düzenlenen çalıştaya Kaymakam Kadir Duman, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Mehmet Uncu, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı,  Birecik Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ve diğer ilgili kurumlardan temsilciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269