banner268

Bilici, şehit Kete’nin Yeni Doğan Çocuğunu Ziyaret Etti

ASP İl Müdürü Hasan Bilici, Viranşehir’de Hâkimler ve savcılar sitesine yapılan bombalı saldırıda şehit olan bekçi İbrahim Kete’nin doğum yapan eşi Fatma Kete’yi ziyaret edip aile ile birlikte iftar yaptı. Müdür Bilici’ye şehit aileleri dernek başkanı Mehmet Yavuz ile Viranşehir şehit aileleri derneği temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu eşlik etti.

Şehidimiz İbrahim Kete’ye Allah’tan rahmet, yeni doğan ve babasının adını taşıyan oğluna hayırlı ve uzun ömürler dileyen ASP İl Müdürü Hasan Bilici, “Bugün burada Şehit İbrahim'in dünyaya gelen oğlunu ziyaret ettik. Devlet İbrahim'e sahip çıkacaktır. Bizler her zaman onun yanında olacağız ve asla yalnız bırakmayacağız bize İbrahim'in emanetidir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşehit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269