banner262

Bilici, şehit babalarının “ Babalar Gününü” kutladı

ASP İl Müdürü Hasan Bilici, polis memuru Abdulkadir Oğuz’un babası şevket oğuz, jandarma er Hüseyin Koroç’un babası Ahmet Koroç ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan’ı ziyaret edip “Babalar Gününü” kutladı.

Şehit babalarına ne kadar hizmet etsek azdır diyen ASP İl Müdürü Hasan Bilici, son iki şehidimiz polis memuru Abdulkadir Oğuz ve Jandarma er Hüseyin Koroç’un babalarını ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan’ı ziyaret edip babalar gününü kutladık. Gönül isterdi ki böyle bir gün de tüm şehitlerimizin ailelerini ziyaret edip babalar gününü kutlamaktı. Ama imkânlar doğrultusunda son iki şehidimizin babasını ziyaret edip babalar gününü kutladık. Fırsat buldukça tüm şehit ailelerini ziyaret ettiğini söyledi.

Bilici,“ başta şehitlerimizin muhterem babaları olmak üzere gölgesinde büyüdüğümüz bütün babaların “Babalar Günü”nü tebrik ediyorum. Hayatta olan babalarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Ahirette göçmüşlere cenabı haktan rahmet ve mağfiriyet niyaz ediyorum” dedi.

Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan, ASP İl Müdürlüğü tarafından babalar günü kutlandığı için Müdür Bilici’ye teşekkür edip en güzel babalar günü olduğunu söyleyerek onure olduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAspim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17