banner268

Beyazgül,"11 Ayın sultanı Ramazan ayını tüm güzellikleriyle idrak etmekteyiz"

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada,

Değerli Basın Mensupları

11 Ayın sultanı Ramazan ayını tüm güzellikleriyle idrak etmekteyiz.Bu vesileyle hem siz basın mensuplarının hemde tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum.

13Haziran Salı günü Orman ve Su işleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik

Çeşitli Temel atma ve sertifika dağıtım töreni için Şanlıurfamıza gelecekler.Bakanlarımız Salı günü 16.15 civarında Şanlıurfa valiliğimizi ziyaretiyle proğramlarına başlayacaklardır.Ardından Büyükşehir Belediyemiz ve il başkanlığımızı ziyaret edeceklerdir.DSİ tarafından yapılacak yatırımların temel atma töreni ve sertifika dağıtım törenine Katılacak,Bakanlarımız Şanlıurfalı Hemşehrilerimizle Arkeoloji müze önünde iftar proğramlarına Katılarak Şanlıurfa proğramlarını tamamlamış olacaklar.

Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca DSİ bünyesinde Yapılacak yatırımlar Bölgemiz anlamında çok büyük önem arz etmektedir.1 Milyar 250 milyon Tl ödenekle gerçekleşecek bu projeler hem Bölge halkına hemde Ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.

Bu vesileyle Basın toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder,Mübarek Ramazan ayının Ülkemize tüm Müslüman alemine hayır, huzur, barış ,hoşgörü getirmesini Yüce Allahtan temenni ederim.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269