banner268

Bayık :Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyım

Kadına yönelik şiddetle mücadele programına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Eşi Fatma Bayık, KADEM İl temsilcisi Vildan Polat ve yönetim üyeleri , Kadın Bilgilendirme ve kültür Merkezi Yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

KADEM iL Temsilcisi Vildan Polat yaptığı açıklamada öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kurulduğumuz günden beri kadın meselelerine tek yönlü bakış açısı yerine, farklı kadın kimliklerinin demokrasiyi zenginleştireceğini benimseyerek, kadını ilgilendiren her meseleye kadının insan haklarını sağlamlaştırmak adına atılan adımlara destek oluyoruz. KADEM derneği olarak sorunlarınızı dinlemeye geldik bizlerden ne gibi projeler istersiniz öğrenmeye geldik Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayıkla bir ön görüşmemiz oldu bize bu fırsatı verdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz Başkan Bayık Kadınlara ve gençlere önem veren bir başkan bu konuda çalışmaları iyi gidiyor toplumun yarısı her zaman kadın olduğu için toplumu var eden kadının gelişimi toplum için önemli ve insanlarımız artık bunun farkında ama hala doğu ve güneydoğuda kadına yönelik şiddet devam etmekte kadınların sıkıntıları devam etmekte ama bunu zamanla aşacağımıza inanıyorum diyerek KADEM İl Temsilciliği olarak Hilvan Belediyesi ve Kadın bilgilendirme ve kültür merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve kadınların Sorunlarını dinledik. Hilvan Belediye  Başkanı Aslan Ali Bayık ve eşi Fatma Bayık'a  Misafir Perverliği ve kadınlara sunduğu destekten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Başkan Bayık :Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyım

Kadına yönelik şiddetle mücadele programında Kadına yönelik şiddetin her türlüsüne karşıyım diyen  Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık kadınlar toplumun temel yapı taşları arasındadır  kadına yönelik şiddet nedeniyle her yıl yüzlerce kadın ölüyor kadına yönelik her türlü şiddet alanında her zaman kadınların yanında olacağımızın teminatını vererek biz belediye olarak Hilvan'daki kadınlarımız için elimizden geleni yapıyoruz yeni yılda da kadınlarımızın mesleki olarak ailelerine ekonomik katkı sağlayacak her türlü çalışmayı yapacağız Kadem İl Temsilcisi Vildan Polat ve yönetim üyelerine çok teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17