banner262

Baydilli,"Ramazan Ayının Muhteviyatına Uygun Proğramlar Yapıyoruz"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayında ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelme adına her hafta düzenlenen iftar yemeklerinde Karaköprü ‘deki mahalle muhtarları, heyetleri ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karaköprü Belediyesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve Karaköprü'de yaşayan vatandaşlar katıldı.

İftar programından sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu ifade ederek, Karaköprü Belediyesi olarak Ramazan ayında gerek vatandaşları iftarda buluşturarak gerekse yapılan etkinliklerle bu maneviyatı yakaladıklarının altını çizdi.

Başkan Baydilli, “Karaköprü’müzü daha iyi yerlere taşımak ve Güneydoğu’nun parlayan yıldızı haline getirmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ramazan ayında da boş durmayarak bu mübarek ayın maneviyatına uygun programlar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza sosyal anlamda da hizmet etmeye çalışıyoruz. Yardıma muhtaç ailelerimize gıda yardımlarında bulunuyoruz, bazen onların sofrasına misafir oluyoruz. Yine her hafta amfi alanımızda her hafta iftar sonrası güzel programlar gerçekleştirerek vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Her şeyi Karaköprü için yapıyoruz” diye konuştu.

Programın ardından Başkan Baydilli, vatandaşlara iftar davetine katıldıkları için teşekkür ederken, bir süre vatandaşların taleplerini dinledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17