banner262

Başkan Yıldız "Başkanımızla, teşkilatımızla beraber çok güzel hizmetlere imza atacağımızı görüyoruz"

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili şu ifadelere yer verdi, “Bugün AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu ve üyelerimizle birlikte Cumhur İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin 8. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyen değerli Mahmut Güneş Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretine geldik. Allah’ın izniyle inşallah önümüzdeki dönemde 2023 hedeflerine Cumhur İttifakımızla birlikte, yerelde de Başkanımızla, teşkilatımızla beraber çok güzel hizmetlere imza atacağımızı görüyoruz. Geçmiş dönemlerde de hep beraber şehrimizin yararına olabilecek projelerde bir araya geldik. Bundan sonraki süreçte de ilimizi daha da ileriye taşıyacak projelerle bir arada olacağız. Hep birlikte 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz. Ben bu vesileyle tekrar çok kıymetli Başkanıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Yönetime seçilmiş olan birbirinden değerli isimlere de tekrardan hayırlı olsun diliyorum. Bugüne kadar hizmet vermiş olan tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ise, “Öncelikle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Bahattin Yıldız’a ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın da açıkladığı gibi Cumhur İttifakına sadık bir İl Teşkilatı olarak yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki 2023 vizyonu ve 2071 hedeflerine doğru inşallah hep beraber hem Şanlıurfa’mızı hem de Ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz. Rabbim bizlerin yardımcısı olsun. Ben tekrardan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17