banner262

Başkan Yalçınkaya "Zabıta bir belediyenin eli, ayağı, her şeyi"

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürlüğü'ne giden Başkan Yalçınkaya burada zabıta ekipleri ile buluştu. Ekiplerin haftasını kutlayan Başkan Yalçınkaya ekiplerin talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaret sonrası açıklama yaparak zabıtanın önemine dikkat çeken Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Zabıta Haftasının hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Zabıta, bir belediyenin eli, ayağı, her şeyi. Zabıta olmadan bir şey yapma imkanı yok. Burada, sınırın sıfır noktasında zabıtamızın işi çok zor. 140 bin Suriyelimiz var. Arkadaşlarımız zorluklara göğüs gererek hizmet vermeye çalışıyorlar. Biz de canla başla sınırda yıldız ilçe oluşturmak istiyoruz. Bunda da çok büyük başarılar elde ettik. İnşallah seneye çok farklı bir Akçakale olacak. Zabıta kardeşlerimizin gayretleri çok önemli. Kendilerine teşekkür ediyorum. Haftalarını kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17