banner268

BAŞKAN YALÇINKAYA TÜGVA’NIN PROGRAMINA KATILDI

TÜGVA 2021 yaz okulları kapanış programı TÜGVA Eğitime Destek Platformu tarafından Şanlıurfa'da düzenlendi.

11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Başkan Mehmet Yalçınkaya ve diğer ilçe belediye başkanları, TÜGVA il başkanları, kamu kurum amirleri ile STK temsilcileri ve öğrencilerin aileleri katıldı. Program çocuklardan oluşan mehter takımının gösterimi ile başladı ve sema gösterisi ile devam etti. Programda ayrıca engelli öğrencilerin seslendirilen şarkıyı işaret dili ile anlatmaları takdir topladı.

Gösterilerin ardından öğrencilere katılım belgelerinin dağıtılması ile program sona erdi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: GURUR DUYDUK

Programa dair yazılı açıklama yapan Başkan Yalçınkaya da “Hepimizin önceliği eğitim. Yetişmiş insan bölgenin kaderini değiştirecek. O nedenle her kim eğitime destek veriyorsa bizler de yanındayız. Burada pırıl pırıl gençlerimizi gördük. Gurur duyduk. Yolları açık, başarıları daim olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269