banner262

BAŞKAN YALÇINKAYA İLE AKÇAKALE AVRUPA STANDARTLARINA YÜKSELİYOR

Akçakale Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile Petroller ve Ceylanlı Kavşaklarının ardından Hastane Kavşağı'nda da çevre düzenlemesi başladı.

Çalışmalar kapsamında toprak düzenlemesi, bordür döşeme yapılırken yeşillendirme çalışmaları da yapılmaya başlandı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da beraberinde Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş ile birlikte çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye gitti.

Çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Yalçınkaya ilçenin batıdaki ve Avrupa'daki ilçeler düzeyinde olacağına dikkat çekerek "Sınırda yıldız ilçe yaratma gayretimiz devam ediyor. Bu gayretle uluslararası anayolda 3 kavşak düzenlemesi var. Son aşamasında geldik. Kavşakları bu şehre yakışır hale getirip insanlarımızın hizmetine sunacağız. Batıdaki, Avrupa'daki ilçelerdeki gibi bir girişi olacak. Prestij Caddemiz 12 kilometre. Bunu tamamlamaya çalışıyoruz. Prestij cadde üzerinde kavşakları, çiçekleri, ağaçları ve aydınlatmaları hepsini bir arada bir bütün olarak bu şehrin hizmetine sunacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17