banner262

Başkan Yalçınkaya “Hedefimiz gelecek yıllarda daha güzel tablolar ortaya çıkarmak”

“Önceliğimiz eğitim” diyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın hayata geçirdiği etüt merkezi, ilçenin gurur tablosuna ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Kültür Merkezi’nde 3 yıldır faaliyet gösteren etüt merkezinde sınava hazırlanan ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler öğretmenler eşliğinde ücretsiz kurs imkanı sağlanıyor. Özellikle pandemi döneminde merkeze gelerek eğitim desteği alan öğrencilerden pek çoğu üniversite sınavlarını kazanarak hayallerine kavuştu. Başkan Yalçınkaya da etüt merkezine giderek üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yalçınkaya öğrencileri tek tek tebrik ederek kitap dağıttı.

Kendilerine üniversite hayatlarında da başarılar dileyen Başkan Yalçınkaya “Belediye başkanlığına başladığım andan itibaren gönlümüzde, aklımızda, ufkumuzda hep eğitim vardı. Buranın geleceği eğitilmiş insanlara bağlı. Dershanemizi onun için açtık. Üniversiteyi kazanan öğrenciler gurur tablomuz. Bundan sonraki hayatlarında da hep yanlarında olacağız. Yolları açık olsun” dedi.

Sınavı kazanamayan öğrencilere de seslenen Başkan Yalçınkaya “Kazanamayan öğrencilerimize buradan şunu söylüyoruz: Hayat, yarış devam ediyor. Bundan sonraki eğitimlerinde bizimle beraber olsunlar. Bu yolu beraber yürümeye devam edeceğiz. Bizim hedefimiz gelecek yıllarda bu tablonun üstünde daha güzel tablolar ortaya çıkarmak ve Akçakale’nin geleceğinde bu eğitilmiş insanların çok büyük rolü olacak. Canla başla öğrencilerimizi destekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Öğrencilerden Hatice Ökgörgen ise Başkan Yalçınkaya’ya şu sözlerle teşekkür etti:

“Belediye başkanımızın açmış olduğu eğitim kursunda geçen yıllardan itibaren eğitim aldık. Başarılar elde ettik. Hem başkanımızın hem ailelerimizin desteği çok oldu. Desteklerinden dolayı Sayın başkanımıza teşekkür ederiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17