banner262

Başkan Yalçınkaya “Gazeteciler bizim hem gözümüz hem kulağımız, hem elimiz, her şeyimiz"

Akçakale Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazeteciler onuruna yemek verildi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yemekte ilçedeki yerel ve ulusal basın mensupları bir araya geldi. Sınırda yıldız ilçe yaratma hedefi için gazeteciler ile birlik mesajı veren Başkan Yalçınkaya “Gazeteciler bizim hem gözümüz hem kulağımız, hem elimiz, her şeyimiz. Gazeteci olmadan bir siyaset yapmak anlamsız. Çünkü gazeteci demokratik ülkelerde olur ve siyasilerin gerçek manada hür iradenin olduğu yerde gazeteci olur. Gazeteci arkadaşlarımız hem bölgenin hem bu ilçenin çocukları. Onların ilçeye bakışları, gelecek ile ilgili düşünceleri, geçmişteki eksiklikleri hep birlikte oturduk. Uzun uzadıya masaya yatırdık. Yapabileceklerimizi, yol gösterdikleri oranda kaynaklar ölçüsünde bunları önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Hedeflediğimiz gibi Akçakale'yi sınırda yıldız bir ilçe yaratma gayretimiz devam edecek. Bu noktada gazeteci arkadaşlarımız ile zaman zaman bir araya gelip yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları değerlendirip yol haritamızı ona göre belirleyip hedefe doğru çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17