banner262

BAŞKAN YALÇINKAYA "BURAYI BAMBAŞKA HALE GETİRECEĞİZ"

Akçakale’nin modern çehresinin mimarı Başkan Mehmet Yalçınkaya’ya destek ve takdir artıyor.

Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz kış demeden yürüttükleri üst yapı çalışmaları kapsamında programlarına bir mahalleyi daha ekleyerek Yukarı Cinpolat’ta stabilize serimi başlattı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BURAYI BAMBAŞKA HALE GETİRECEĞİZ

Başkan Yalçınkaya da çalışmaların hummalı bir şekilde sürdürüldüğü mahalleye giderek incelemelerde bulundu. Ekiplere çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını veren Başkan Yalçınkaya konuya dair açıklamalarda bulundu. İlçeye daha fazla yatırım yapacaklarına dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “İnşallah yakın bir zamanda bu köyümüzü bitirip diğer köylere geçeceğiz. Başladığımız günden beri aralıksız makine parkımız iş başında, bütün ekibimiz iş başında. Hedefimiz sınırda bir yıldız ilçe oluşturmak. Yollarıyla, altyapılarıyla, üst geçitleri, parklarıyla mükemmel bir ilçe ve buraya yaraşır, buranın insanının geleceğine yaraşır bir ilçe oluşturmak. Bütün alanları ayağa kaldırmak istiyoruz ve bu noktada da çok başarı elde ettik. Köyleri ile beraber şehrimizde yüzde 82'sini şu anda bitirmiş durumdayız. İnşallah önümüzdeki dönem daha fazla işler yapacağız daha fazla yatırımlar yapacağız ve burayı bambaşka bir hale getireceğiz. Köyümüze kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi.

VATANDAŞ NAVİ DOĞAN: İLK ÇALDIĞIMIZ KAPI MEHMET YALÇINKAYA’NIN KAPISI

Mahalle sakinlerinden Navi Doğan ise Başkan Yalçınkaya ile görülmemiş hizmetlerin sunulduğunu belirterek “Sayın başkanıma verdiği hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Yukarı Cinpolat için en büyük hizmet Mehmet Yalçınkaya ile yapıldı. Bunu inkar etmemek gerek. Milletvekili olduğu günden bugüne trafosundan, suyundan her şey Mehmet Yalçınkaya üzerinden yürütülüyor. İlk çaldığımız kapısı Mehmet Yalçınkaya’nın kapısı. Yukarı Cinpolat halkını bunu unutmamalı. Kış kapısında yağmur, çamurun içinde bütün ekiplerini bizim için alarma geçirdi” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden İsmail Doğan ise Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Yalçınkaya vatandaşların talep ve önerilerine de kulak verdikten sonra bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17