banner262

Başkan Yalçınkaya "Akçakale’yi imarlı ve planlı modern bir ilçeye dönüştüreceğiz"

Akçakale’de sosyal konut ihtiyacına neşter vurulan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Projesi’nde inşaat hızla yükselmeye devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve hayal proje olarak görülen TOKİ, Başkan Yalçınkaya’nın girişimleri ile birkaç ay önce hayat geçirildi. 110 dönüm arazi üzerindeki şantiyede iş makinaları ve insan gücü aralıksız çalışmaya devam ederken binaların yükseldiği alanda yan yana bloklar dikilmeye başlandı.

Başkan Yalçınkaya ilçenin çehresini değiştirdiklerine dikkat çekerek çarpık yapılaşmanın önüne geçmek; Akçakale’yi imarlı ve planlı modern bir ilçeye dönüştürmek için inşaatın hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

İnşaat tamamlandığında ilçeye 16 blok, 316 daire, 4 dükkân ve 1 camiden oluşan bir mahalle kazandırılmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17